PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA
1. Portal Moje vjenčanje u vlasništvu je obrta Optimum Art ( Branovečka cesta 174, 10040 Zagreb ) te omogućuje korištenje svojih usluga i sadržaja koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja.
2. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s Mojim vjenčanjem.
3. Korištenjem Portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim odredbama te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.
4. Vlasnik ove stranice zadržava pravo promjene uvjeta bez prethodne najave. Isto tako, zadržava pravo na bilo kakve izmjene ili ukidanje sadržaja na Portalu ili uslugama Portala, bez prethodne najave.
POSJETITELJI PORTALA I REGISTRACIJA KORISNIKA
5. Korisnici Portala potvrdom svoje registracije jamče istinitost svih unesenih podataka.
6. Registrirani korisnik Portala obvezan je čuvati u tajnosti svoje korisničke podatke te isključivo odgovara za neautorizirane pristupe vlastitom korisničkom računu.
7. Portal Moje vjenčanje obvezuje se da će čuvati sve unesene korisničke podatke te ih neće javno objavljivati, ustupati trećim osobama ili koristiti bez odobrenja korisnika.
8. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
9. Korisnički podaci biti će vidljivi isključivo samom registriranom korisniku ili oglašivaču kojem je korisnik poslao upit putem usluga kataloga.
10. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.
11. Objavljivanje ili slanje sadržaja koji je uvredljiv, prijeteći, vulgaran, rasistički, krši hrvatske ili međunarodne zakone te je štetan na bilo koji drugi način, neprihvatljiv je i strogo zabranjen.
12. Portal Moje vjenčanje zadržava pravo ukidanja ili uskraćivanja korištenja korisničkog računa, bez prethodne najave, u slučaju nepridržavanja navedenih Uvjeta korištenja.
AUTORSKA PRAVA
13. Sadržaj na portalu Moje vjenčanje zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu Moje vjenčanje portala i potpisom izvora iz kojeg je sadržaj na bilo koji način prenesen.
14. Jednako tako, ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Moje vjenčanje, koristeći kontakt adresu: moje.vjencanje@optimumart.com
5. Objavljivanje linka na Moje vjenčanje portal i objavljivanje o stranici putem drugih medija je dopušteno.
OGLAŠIVAČI
16. Svi samoinicijativno poslani materijali od strane oglašivača, a osobito fotografije, tekstovi i slični materijali, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na internetskom portalu Moje vjenčanje.
17. Portal Moje vjenčanje nema vlasništvo nad navedenim sadržajima već za njih odgovara isključivo oglašivač koji ih je objavio.
18. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijale portalu Moje vjenčanje jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.
19. Portal Moje vjenčanje nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji portala ili oglašivači, iako zadržava pravo da tijekom korištenja usluga portala Moje vjenčanje koristi neke od tih sadržaja u promotivne svrhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.
20. Registrirani oglašivači obvezuju se da neće na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika portala te objavljivati ili slati bilo kakve lažne informacije koje bi mogle nanijeti štetu drugim korisnicima. Također se obvezuju da neće objavljivati ili slati bilo kakav uvredljiv, vulgaran, rasistički ili nezakonit sadržaj.
21. Registrirani oglašivač objavom ili slanjem svojih sadržaja ili logotipa jamči da je isključivi vlasnik svih materijala.
KATALOG
22. Portal Moje vjenčanje nije vlasnik sadržaja koje postavlja registrirani oglašivač, ne potvrđuje istinitost i ne jamči niti ne prihvaća odgovornost za bilo koji navedeni artikl u izlogu.
23. Informacije o dostupnosti, fotografijama, detaljima ili cijeni poznaje isključivo registrirani oglašivač u katalogu.
24. Portal Moje vjenčanje ne prihvaća odgovornost za bilo kakve izmjene ili brisanje linkova, fotografija i opisa.
25. Moje vjenčanje ne sudjeluje niti u jednom dijelu transakcije ili prepiske između korisnika i oglašivača već posluje isključivo kao usluga korištenja prostora za oglašavanje unutar Moje vjenčanje kataloga.
DRUGE WEB STRANICE I PORTALI
26. Neki od linkova na portalu moje-vjencanje.hr vode na stranice drugih web-stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom Moje vjenčanje portala i time nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.
POMOĆ I PODRŠKA
27. Pomoć i podrška korisnicima dostupni su isključivo putem navedenih kontakt e-mail adresa.
Back To Top