× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


STARA VRATA KAO DEKORACIJAPONEDJELJAK, 30. LIPANJ, 2014. PIŠE: Sabina Herman
Stara trošna vrata mogu se činiti kao neobična i svakako neuobičajena dekoracija, no ovo je trenutno jedan od najpoznatijih trendova dekoriranja vjenčanja u svijetu.  Za mnoge, ona imaju i svojevrsnu simboliku - ulazak u novo obiteljsko okruženje i novi život, a istovremeno su lijep i jednostavan način kako u uređenje unijeti malo rustikalnog šarma.
Ali kako ih iskoristiti kao dekoraciju? 

Bez obzira na to da li je vaše vjenčanje u zatvorenom ili otvorenom prostoru, vrata mogu izgledati vrlo zanimljivo i biti upotrijebljena na mnogo različitih načina. Ako je vaša svečanost vani, prijem možete urediti postavljanjem velikih vrata u podnožju oltara ili ih iskoristiti upravo kao dekoraciju samog oltara, odnosno mjesta na kojem će se održati vaša ceremonija. Hoće li vrata biti jednostavna ili okićena cvijećem i ukrasima, ovisi o vašim željama i samoj temi vjenčanja. Ukoliko su vrata konkretnije veličine ili u stilu harmonike ( paravana ), to je sjajan način da razgraničite veći otvoreni prostor.

Pogledajte nekoliko zanimljivih ideja za uređenje u kojima nas je inspirirao Style me Pretty blog.


   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Jose Villa 2. SMP / Merari photography

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Julia Wade photography 2. SMP / Jose Villa

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Shannon Michelle photography 2. SMP / Jason + Anna photography

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Stacey Ramsey photography 2. SMP / Lindsay Docherty photography


Ostakljena vrata mnogi mladenci koriste za raspored stolova i popis gostiju te ih postavljaju na sam ulaz u prostor vjenčanja. Ovakvo nešto možete iskoristiti i za upis u knjigu dojmova.


   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Vicky Grafton photography 2. SMP / Lexia Frank photography

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Jen & Chris Creed photography 2. SMP / AltF photography


Vrata sa Shabby Chic efektom djeluju prekrasno u bilo kojem prostoru i daju notu rustikalnog uređenja, a posebno u modernim prostorima. Na njima možete ispisati neku poruku, naznačiti posebno mjesto za vaše goste ( poput slatkog stola ili malog šanka ), napraviti dekorativnu pozadinu sa obiteljskim fotografijama ili ih iskoristiti kao kreativnu ideju za knjigu dojmova.

Ovakav detalj sigurno će iznenaditi vaše goste. Originalnost prije svega. :)


   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Diana McGregor 2. SMP / Amalie orrange photography

   

Inspiration and photo credit: 1. SMP / Jessica Lorren photography 2. SMP / Style Art Life 

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / We Heart photography 2. SMP / Melissa Brandman

   
Inspiration and photo credit: 1. SMP / Tonya Poitevint photography 2. SMP / Kate Harrison photographySpecial thanks to Style me Pretty blog.
Profile picture photo credit: SMP, Jason + Anna photography
Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Boja nevinosti i boja otpora
BOJA NEVINOSTI I BOJA OTPORA

U svim su segmentima naših života stalno prisutni nekakvi simboli. Sam čin vjenčanja je plodno tlo za sijanje raznih simboličnosti. Eto – i bojama ih iskazujemo. Izbor...
Moje vjenčanje - Indijsko vjenčanje
INDIJSKO VJENČANJE

Indijski rituali uvelike se razlikuju od zapadnih obreda. Njihova vjenčanja su velika, raskošna i uključuju burne pripreme. Postoji nekoliko važnih svečanosti koje se održavaju..
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za ovotjednu foto inspiraciju zaslužna je naša...
Moje vjenčanje - Zaručnički  session - N&A
ZARUČNIČKI SESSION - N&A

Ne možemo da se ne raznježimo kad vidimo ovako nasmijane i zaljubljene parove, a kad stanu pred objektiv našeg fotografa Martina Turka, cijela priča dobije još ...
Back To Top