× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


POSJETILI SMO NOVOOTVORENU DVORANU LIDO HEARTUTORAK, 23. VELJAČE, 2016. PIŠE: Moje vjenčanje


Posjetili smo Dane otvorenih vrata novootvorene dvorane Heart već dobro udomaćenog restorana Lido na Jarunskom jezeru. Ugodno iznenađenje oku i srcu sadašnjih i budućih posjetitelja.

Dizajn interijera razrađen je u detalje i moramo priznati da ova zaista jedinstvena dvorana oduševljava na prvu. Tako je jedan njezin dio, onaj namijenjen stolovima za goste, naglašen visokim bijelim zidovima, a cijeli prostor oblikom neodoljivo podsjeća na vjenčanja u štagljevima koje, nažalost, dosad nismo pretjerano vidjeli u našim krajevima. Dvorana je otvorenog tipa, prostrana, s visokim prozorima i terasom s pogledom, a može zaprimiti do 300 gostiju. 

Potpunu suprotnost tome predstavlja drugi dio dvorane, uređen u vintage i industrijskom stilu koji se savršeno nadopunjuju. Tako prostor okružuju zidovi ogoljeni od cigle, ukrašeni mnoštvom zlatnih retro okvira, robusna željezna vrata i instalacije te raznolik vintage namještaj. Posebno privlačan detalj u prostoriji je kamin ukrašen cvijećem koji daje notu prisnosti i domaće atmosfere, a simpatičan dodatak bio je i foto kutak za goste uređen u vintage stilu, u ponudi brenda Wedding Factory. Svakako vrijedi spomenuti i krasno uređeno dvorište, apsolutno idealan prostor za ljetna vjenčanja i doček gostiju. 

Za nježne centralne aranžmane, cvijeće i ostale dekoracije bio je zaslužan kreativni Showroom. Za prigodu otvorenja odabran je motiv sa stolnjacima u zagasitoj plavoj boji i bogatim, ali nenapadnim buketima te divnim detaljima poput mini vazica, zlatnih rustikalnih tanjura, zanimljivih pozivnica sve do visokih starinskih svjećnjaka. 

Toplo-hladni buffet bio je u maniri jednog renomiranog restorana pa ga nije potrebno dodatno naglašavati, no rado bismo, kao deklarirani slatkoljupci, pohvalili slastice koje je priredila slastičarna Grand Marnier. Dajemo toplu preporuku. 

U ovakvom prostoru možete se poigrati rasvjetom - od jednostavnije rasvjete sa svijećama i nizom bogatih lampica do bogate rasvjete u bojama kakvu nam je priredila Promo Logistika.

Pri zalasku sunca bili smo počašćeni i prekrasnim zalaskom sunca koji je bojao prostoriju kroz masivne prozore restorana. Dvorana Heart tek je otvorila svoja vrata i vjerujemo da će svoju ponudu s vremenom obogaćivati na više razina i radujemo se posjetu jednom pravom vjenčanju u restoranu s najljepšim pogledom.  


Ostali izlagači: Ring Studio (foto i video), Show Time i klapa Fjabula (glazba) 


Restoran Lido pratite putem stranica:

Web stranica: www.lido.hr

Facebook stranica: Restaurant & Catering LIDO


Fotografije na ovoj stranici zaštićene su autorskim pravima i svako neovlašteno kopiranje ili distribuiranje bez znanja autora ii portala Moje vjenčanje nije dozvoljeno.
© Moje vjenčanje - Sva prava pridržana.
Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Zaručnički foto session: Iva & Marko
ZARUČNIČKI FOTO SESSION: IVA & MARKO

Poznanstvo Ive i Marka seže još iz školskih klupa, no spojio ih je, ni manje ni više, nego - nogomet. Njihovu simpatičnu priču fotografijama je ispričao odličan Matija Kljunak...
Moje vjenčanje - Nova bridal kampanja s potpisom Ivana Alduka
NOVA BRIDAL KAMPANJA S POTPISOM IVANA ALDUKA

ALDUK BRIDAL linija vjenčanica od 2013. godine oduševljava ženstvenim i bezvremensko lijepim vjenčanicama, ali jednako tako i prekrasnim fotografijama koje prate svaku kolekciju...
Moje vjenčanje - Vjenčani izlog: knjiga gostiju "Mr & Mrs"
VJENČANI IZLOG: KNJIGA GOSTIJU "MR & MRS"

Vjenčani izlog je mala trgovina vjenčanja prepuna kreativnih stvarčica potrebnih za vaš veliki dan. U njoj ćete pronaći vjenčane i party dekoracije, pozivnice, zahvalnice, poklone...
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužan je odličan...
Back To Top