× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT






NOVA ALDUK BRIDAL KAMPANJA



ČETVRTAK, 06. OŽUJKA, 2014. PIŠE: Moje vjenčanje



Nakon što je prošle godine predstavio novu liniju Alduk Bridal, poznati modni dizajner Ivan Alduk donosi nam novu romantičnu priču. 
Druga kolekcija vjenčanica snimljena je u divnom ambijentu dvorca Trakošćan, a fotografije potpisuje cijenjena Mare Milin. Za zaštitno lice i ovoga puta izabrana je prelijepa Tena Majetić iz agencije Talia model, Aldukova muza koja izvrsno predstavlja ovu modnu liniju. 

"Predivna Mare Milin i model Tena Majetić, koja postupno postaje prava Alduk djevojka jer joj je ovo već treća kampanja za mene, su i ovog puta glavne akterice nove Alduk Bridal kampanje. Kampanju smo snimali u posebnom interijeru divnog dvorca Trakošćan te na taj način akcentirali snagu same kolekcije koja je pomalo bajkovita, ali i sjetna, pjesnička. Suradnja na novoj kampanji s provjerenim timom bila je logična i sasvim realna s obzirom na vizualni identitet prethodne bridal kampanje koji je donio jednu svježinu, kreativnost i artističnost. Svaka nova priča stvarana s Marom je  posebno iskustvo" rekao je Ivan Alduk.


   
Cilj Alduk Bridal linije je ponuditi estetski moderan, pročišćen, ali nadasve ženstven i senzualan, pomalo bajkovit proizvod u kojem će se buduće mladenke ugodno osjećati.
Stvaranje svake nove kolekcije pod utjecajem je zbira inspiracija, a tako je i bilo i pri stvaranju Alduk Bridal kolekcije za proljeće/ljeto 2014

Spoj materijala koji diktiraju siluetu, boja i struktura koje Ivan pretvara u ženstvene modele pomalo tradicionalne siluete, daju finalnu sliku Alduk vjenčanice. Kao idealan ambijent za snimanje kampanje odabrana je Viteška dvorana dvorca Trakošćan, koji postaje sve poznatiji po organizaciji bajkovitih vjenčanja u jedinstvenom okružju.

   
Kolekcija je koncipirana od jednostavnijih modela prema onim raskošnim te na taj način pruža mogućnost izbora svakoj mladenki ovisno o njenim željama. Modeli Alduk Bridal linije su unikatni i odlikuje ih ženstvenost. Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje.

"Dizajn bridal linije je klasičan, pročišćen svih suvisnih detalja te oslobođen kića, a takav je bio i cijeli stajling na snimanju - minimalan i nenametljiv. Ručno vezenim detaljima na modelima smo samo naglasili neke dijelove te na taj način ostavili Alduk pečat na svakom modelu. Izuzetno je zanimljivo i kreativno raditi ovakve raskošne haljine, stoga se veselim razvoju i novim bridal projektima" objasnio je Ivan Alduk.

   
Materijali korišteni u kolekciji su til, čipka, organdij, mat saten, te tkanine s 3D uzorcima, a svaka tkanina i svaki model haljine je ručno vezen i apliciran. Na taj je način dizajnerski DNK doslovno utkan u samu haljinu što je čini unikatnom. Ovakvim kreiranjem Alduk je svoju veliku ljubav prema visokoj modi i ručnom radu, koji je toliko karakterističan za istu, sproveo u djelo i, iako ručni rad za svaki model odnosi po nekoliko radnih dana, rezultat je poseban, efektan i vrijedan truda. 

Sami detalji na haljinama su vezeni po efektu 'rasta bršljana' tako da imaju postupno nestajanje prema donjem ili gornjem dijelu haljine.

   
Šminku potpisuje Mihaela Dodić, frizuru Jasmina Bulic za Keune Akademiju, a izvrstan posao asistenta fotografa odradio je Zvonimir Ferina.


Facbook page: facebook.com/I.ALDUK

Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu foto inspiraciju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Naš ovotjedni izbor je ...
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu foto inspiraciju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Naš ovotjedni izbor je fotografija fidelis ...
Moje vjenčanje - Upoznajte Photo Boothique
UPOZNAJTE PHOTO BOOTHIQUE

Photo Boothique je osmislio idealan način kako možete odlično zabaviti svoje goste i istovremeno zabilježiti sve vesele trenutke. Iza tog imena krije se kreativna Petra ...
Moje vjenčanje - Mala priča o velikoj torti
MALA PRIČA O VELIKOJ TORTI

KNJIGA USPOMENA. Ima tome dosta kako sam se upustila u avanturu zvanu Wedding cake za malo, skromno prijateljičino vjenčanje u domaćoj, intimnoj atmosferi; ništa fensi ...
Back To Top