× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


UPOZNAJTE PHOTO BOOTHIQUEUTORAK, 04. OŽUJKA, 2014. PIŠE: Sabina HermanPhoto Boothique je osmislio idealan način kako možete odlično zabaviti svoje goste i istovremeno zabilježiti sve vesele trenutke. Iza tog imena krije se kreativna Petra Crljenak, koja je svoju ideju za diplomski rad pretočila u uspješan poduzetnički projekt.

O svojoj ponudi kaže: 
"Photo booth nudi neprocjenjivo iskustvo, iza zavjese gosti mogu opušteno pozirati i stvoriti uspomenu koju će ponijeti kući i čuvati godinama."

Photo Boothique nas je brzo osvojio svojim radom i idejama, a vama otkrivamo kako je započela cijela priča...


Photo Boothique se u startu istaknuo upečatljivom idejom i zabavi na vjenčanjima dao jednu zanimljivu dimenziju. Tko stoji iza tog imena i kako je nastala priča o Photo booth-u na vjenčanjima?

Vidjela sam nešto slično na televiziji. Na jednom celebrity vjenčanju, veseli svatovi ulaze u kabinu, glupiraju se sa rekvizitima, i s osmjehom na licu gledaju u svoje netom izrađene slike. U razgovoru s prijateljicom koja je u to vrijeme bila pred udajom i u potrazi za wow detaljima koji će začiniti njezin veliki dan, shvatila sam da je najam foto kabine upravo ono što nedostaje na našem tržištu. Odlučila sam tu temu analizirati u svom diplomskom radu, a kasnije, s obzirom da mi foto kabina nije izlazila iz glave i nakon što sam diplomirala, odlučila sam ideju realizirati. Gledanje E! Entertainmenta napokon se isplatilo! :)


Što sve nudi najam foto kabine?

Iskustvo koje nudi usluga foto kabine zasigurno će dati dodatnu dimenziju vjenčanju ili bilo kojeg drugom događanju. To je zapravo poklon gostima, zabava i uspomena. Uz uglavnom ozbiljne, da ne kažem uštogljene fotografije, foto kabina će stvoriti i one malo drugačije. Gosti će se zajedno sa svojim prijateljima u foto kabini ponovno osjećati kao djeca, nabaciti na sebe ponešto od rekvizita i veselo pozirati. Generacije mojih roditelja sjećaju se ovakvih foto kabina iz svoje mladosti (doduše, ovo je ipak model 21. stoljeća) i često sam svjedok da više puta stanu u red iza djece za ponovno slikanje jer su smislili nove grimase. Ljudi se zaista opuste u kabini jer većina ima tremu kada ih netko drugi fotografira. Ovako je svaka fotka takozvani „selfie“. 


       
  Photo credit: Photo Boothique 


Odličan dodatak je i guest book, odnosno knjiga gostiju, album personaliziranih korica sa slikama gostiju i njihovim komentarina. Gosti isto tako mogu fotografije uploadati na Facebook, Twiter ili poslati na svoju email adresu direkt iz kabine koja je spojena na internet. Sve slike se mogu automatski, odnosno čim završi sesija, uploadati na Facebook stranicu u albumu koji odaberu, a originale fotografija u visokoj rezoluciji dobiju i na DVD-u. - kaže Petra.


   
Photo credit: Photo Boothique 


Kakve mogućnosti imaju mladenci pri odabiru izgleda foto kabine i koliko mogu sudjelovati u njenom uređenju?

Najam foto kabine podrazumijeva 3 ili više sati korištenja uz neograničen broj izrađenih fotografija, a usluga je u potpunosti prilagodljiva klijentima. Prednja vanjska strana kabine se može „obući“ u sliku mladenaca, uzorak ili logo. Izrađene fotografije mogu biti dimenzija 10x15 cm ili 5x15cm sa jednom do 4 fotografije. Na slikama može pisati nešto poput „Hvala što ste bili dio našeg najljepšeg dana, Marija i Mario, 10. svibnja 2014.“, a može biti i fotografija mladenaca. U svakom slučaju imate personalizirane zahvalnice koje će gosti zasigurno čuvati jer su i oni na njima. Photo booth posjeduje i vanjski ekran na kojem se mogu izmjenjivati, na primjer, slike mladenaca iz djetinjstva što će zabavljati goste dok čekaju svoj red za fotkanje. 


   
 Photo credit: Photo Boothique 


Izuzev foto kabina, u svojoj ponudi imate i prodaju personaliziranih lampi. Recite nam nešto o Lampicama.

Prvu lampicu napravile smo moja prijateljica Ivana i ja kao rođendanski poklon prijateljici Saši, prije skoro dvije godine. Nakon toga poželjele su je i ostale prijateljice, pa prijateljice prijateljica i onda smo ih počele izrađivati sve više i više. 
Ovakvih poklonom možete zaista nekome pokazati da vam je stalo, da niste samo nešto kupili  već odvojili vrijeme za odabir slika i onda je netko to svojim rukama napravio samo za vas. Pri izradi vodimo računa o tome što voli osoba kojoj se poklanja lampa i kakav je prostor u kojem će ta lampa živjeti. Volim dobivati i poklanjati stvari koje imaju svoju funkciju, mrzim „sakupljače prašine“, a lampa kao poklon ima svoju funkciju, daje svijetlo i potrebna je svakom prostoru. 


   
Photo credit: Photo Boothique 


Često iznenađujete novim modelima lampica. Razmišljate li možda o proširenju asortimana? 

Svaka lampa je drugačija i unikat. Igram se sa svjetlom, slojevima, filterima slika i dekoracijama rubova. U zadnje vrijeme popularne su i lampe sa stihovima ili citatima. Uglavnom nas sami klijenti inspiriraju svojim željama, još kada nam daju mjesta za kreativu, to je divno.


     


Industrija vjenčanja je velika, a ponuda pružatelja usluga samo raste. Smatrate li da je teško izboriti se na tržištu?

Kako želje mladenaca bujaju, razvija se i tržište koje ispunjava te želje. Uz osluškivanje tržišta za originalne ideje uvijek ima mjesta. Nakon stresnog planiranja vjenčanja, mladencima je najbitnije da se njihovi gosti zabave. Photo booth nudi neprocjenjivo iskustvo, iza zavjese gosti mogu opušteno pozirati i stvoriti uspomenu koju će ponijeti kući i čuvati godinama. 


Za sam kraj, gdje vaše mušterije mogu pronaći Vašu ponudu?

Web page: www.photoboothique.hr

Facebook page: facebook.com/PhotoBoothZagreb

Instagram: @photo_boothiquePhoto Boothique ponudu možete pronaći i u našem mobilnom ili web katalogu. Hvala Petri. :)

Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu foto inspiraciju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Naš ovotjedni izbor je fotografija fidelis ...
Moje vjenčanje - Nova Alduk bridal kampanja
NOVA ALDUK BRIDAL KAMPANJA

Novu kampanju Aldukove druge kolekcije vjenčanica potpisuje poznata Mare Milin, a odlikuju ju Aldukova ljubav prema visokoj modi i klasičan dizajn. U divnom ambijentu ...
Moje vjenčanje - Mala priča o velikoj torti
MALA PRIČA O VELIKOJ TORTI

KNJIGA USPOMENA. Ima tome dosta kako sam se upustila u avanturu zvanu Wedding cake za malo, skromno prijateljičino vjenčanje u domaćoj, intimnoj atmosferi; ništa fensi ...
Moje vjenčanje - BHLDN kolekcija spring 2014.
BHLDN KOLEKCIJA SPRING 2014.

Donosimo vam novu kolekciju vjenčanica američkog branda BHLDN. Ovogodišnja inspiracija bila je Grčka, a korištenjem prozračnih i laganih materijala, fine čipke i romantičnih ...
Back To Top