× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


HIPPY GARDEN BRIDAL COUTUREUTORAK, 16. RUJAN, 2014. PIŠE: Sabina Herman
Hippy Garden Bridal Couture - Zorke

Ljubitelji poznatog hrvatskog branda Hippy Garden prošlog su tjedna imali priliku vidjeti ekskluzivnu novu Bridal Couture kolekciju, održanu u prekrasnom prostoru zagrebačkog Umjetničkog paviljona. Na taj je način ovaj renomirani modni brand, na čelu sa dizajnericom Đurđicom Vorkapić, proslavio 15. obljetnicu svojeg postojanja.

Sama revija bila je osmišljena poput bajkovite priče - scena je pretvorena u magičnu bijelu šumu, a modeli su izgledali poput šumskih vila.
Promišljanjem o vjenčanici kao ikoni ljubavi, dizajnerica Đurđica Vorkapić naglasila je autorskim pristupom romantičan moment dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt Hippy Garden žene.
Kolekcija unikatnih haljina izrađena je prema visokim postulatima mode njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv već dugi niz godina. 

Linije su nježne i fluidne, a silueta je profinjena i vrlo elegantna. 
Tijelo nije u potpunosti pokriveno već je stvorena ravnoteža s ubačenim transparentnim dijelovima  visoko vrijedne svilene Chantilly čipke. Slaveći senzualnost modeli vjenčanica prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku. 
Svileni materijali u baznim tonovima šampanjca, svjetlo sive i puderasto bijele boje, savršeno su ukomponirani sa besprijekorno čistim kristalima. Takvom jasnom vizijom na posve  moderan i sofisticiran način „Hippy Garden Bridal Couture“ stvorio je moćnu princezu nazvaši je „Zorke“, asocirajući se na ranojutarnje vile zore.

Za fotografiju je zaslužan odličan fotograf Šime Eškinja, a naslovno lice kampanje je Lidija Lešić - model iz agencije Talia model. Šminku potpisuje Marija Butković, a frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim. Snimanje je realizirano na bajkovitim šumskim proplancima Krašića vlasništvo obitelji Medven.  


     

        

        


Fotografije: ŠIME EŠKINJA

Styling i kreativno vodstvo: HIPPY GARDEN

Model: LIDIJA LEŠIĆ (Talia Models)

Šminka: MARIJA BUTKOVIĆ

Frizura: FRIZERSKI SALON EVELIN


Kolekciju u potpunosti možete vidjeti i na službenoj stranici.

Brand Hippy Garden pratite putem stranica:

Website: hippygarden.net


Facebook page: Hippy Garden


Sve fotografije na ovoj stranici zaštićene su autorskim pravima i svako neovlašteno kopiranje ili distribuiranje bez znanja autora ili Moje vjenčanje portala nije dozvoljeno.
Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužna je odlična...
Moje vjenčanje - Pjesme za prvi ples: klasici
PJESME ZA PRVI PLES: KLASICI

Prošlo je više od 11 godina otkako smo se oprostili sa jednim od najutjecajnijih glazbenika na svijetu – Johnny Cashom. Upravo sjećanje na njega potaknulo nas je da ...
Moje vjenčanje - Dekoriranje stolaca
DEKORIRANJE STOLACA

Dekorirani stolci vrlo su atraktivan detalj. Njihov izgled ovisi o samoj temi vašeg vjenčanja, a s pravim će ukrasima lijepo upotpuniti uređenje cijele dvorane.
Moje vjenčanje - Vjenčanja u bojama: crveno
VJENČANJA U BOJAMA: CRVENO

Kao najizražajnija boja crvena simbolizira ljubav, hrabrost, požudu, energičnost i strast. Ona privlači pažnju i ne ostavlja ravnodušnim, a kao tema vjenčanja može izgledati vrlo...
Back To Top