× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


WEDDING FACTORY FOTO KUTAKSUBOTA, 23. KOLOVOZ, 2014. PIŠE: Sabina Herman
Nedostaje vam scenografija s rekvizitima za fotografiranje na vašem vjenčanju ili zaručničkom photo sessionu? 
Wedding factory ima za vas rješenje u obliku dražesnog photo booth-a!

Foto kutak, kao i pripadajući rekviziti za fotografiranje, ručno su izrađeni od drveta. Tu malu scenu možete, prema vlastitim željama, a u dogovoru s njima, urediti po svom ukusu ili temi vjenčanja. Tako se možete poigrati s natpisom, bojama ili simpatičnim prostorom sa okvirima za vaše fotografije.
U foto kutku će jednako uživati i djeca i odrasli i zato je odličan dodatak svakoj proslavi, a posebno vjenčanju. Isto tako, može koristiti kao zanimljiv rekvizit pri sve poznatijem zaručničkom fotografiranju.

Vezano za foto kutak, Wedding Factory nudi i usluge dodatnog fotografa koji će zabilježiti sve vesele trenutke, uz napomenu da je njegov rad vezan isključivo uz photo booth.

Jesmo li ga isprobali? Jesmo! :)
Dimenzije foto kutka su: cca 1,8 m x 2,2 m, a u cijelosti je izrađen od drveta.
Može se koristiti na dva načina - sa prozorčićem (i okvirom) ili uz montažu bijele plohe čime dobivate punu bijelu pozadinu. Uz njega ide i set drvenih rekvizita, poput naočala, brkova, cilindra, srca (...), dodatni mali crni okvir te pločice za pisanje kredom.

Okviri za slike, na bočnoj strani foto kutka, mali su prostor u koji možete staviti svoje uspomene. To mogu biti fotografije vas kao djece, vaše zajedničke fotografije ili one s vjenčanja vaših roditelja, djedova i baki. Vrlo lijep i osoban detalj.

Odaberite natpis i boju, ispišite imena mladenaca ili kratki željeni tekst. Uz svaki najam foto kutka ide i crveni natpis LOVE, također izrađen od drveta.Na foto kutku može biti izvješen drveni natpis sa imenima mladenaca ili kratki željeni tekst.


   
U foto kutku se možete fotografirati na više načina - ispred ili iza prozorčica. Isto tako, moguća je montaža plohe (bez okvira), čime dobivate punu bijelu pozadinu za fotografiranje.Photo booth možete iskoristiti pri zaručničkom fotografiranju ili kao zanimljiv detalj na vjenčanju. 
U njemu će se zabaviti i odrasli i djeca, a šaljivi rekviziti i neobavezno, opušteno fotografiranje privući će i one najsramežljivije.   

Wedding Factory možete pratiti putem Moje vjenčanje mobilnog i web kataloga ili putem stranica:

Website: weddingfactoryhr.wix.com/weddingfactory/

Facebook page: facebook.com/weddingfactoryhr

Instagram: instagram.com/weddingfactoryhr

Twitter: twitter.com/weddingfactoryh


Photo credit: Grimart Product Photography


Fotografije na ovoj slici zaštićene su autorskim pravima i svako neovlašteno kopiranje ili distribuiranje bez znanja autora nije dozvoljeno.
Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Cvjetni vjenčić
CVJETNI VJENČIĆ

Boho stil doživio je pravi procvat u svijetu vjenčanja posljednjih par godina, a posebno kad je riječ o mladenkinom outfitu. Detalj koji su u 70-ima ponosno nosile hippie djevojke...
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužan je odličan...
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužan je naš ...
Moje vjenčanje - Stvarna vjenčanja: Island
STVARNA VJENČANJA: ISLAND

Jedan od najboljih fotografa svijeta, fantastičan Gabe McClintock , uvijek nas iznova osvaja svojim radom. Da se prisjetimo novosti o kojoj smo pisali početkom godine...
Back To Top