× NASLOVNICA NOVOSTI KATALOG INSPIRACIJE LJUBAV KROZ OBJEKTIV KNJIGA USPOMENA STVARNA VJENČANJA ZARUČNIČKI PHOTO SESSION NA MEDENI MJESEC TRADICIJE VJENČANJA URADI SAM U BOJAMA VJENČANI IZLOG MOJ DOM MOBILNA APLIKACIJA OGLAŠAVANJE UVJETI KORIŠTENJA KONTAKT


NOVA KAMPANJA IVANA ALDUKASRIJEDA, 06. KOLOVOZ, 2014. PIŠE: Sabina Herman
Poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja treću kolekciju iz svoje Bridal linije, snimanu u predivnom ambijentu privatnog vrta podno Sljemena.

Nova kampanja vjenčanica mistična je priča u kojoj je glavnu ulogu preuzela predivna Ana Laura Kapetanović iz Talia models, a realizirala ju je modna fotografkinja Mare Milin. Riječ je o trećoj Alduk Bridal kolekciji za sezonu jesen/zima 2014/2015 koja prikazuje estetski prepoznatljiv i stilski dorađen nastavak unikatnih vjenčanih haljina koje se izrađuju prema postulatima visoke mode. Snimane u predivnom vrtu obitelji Radanović podno Sljemena, mistične i mjesečinom okupane fotografije prikazuju bajkovite i izuzetno ženstvene Alduk vjenčanice. 

"Nakon prve dvije bridal kampanje koje su nastale u interijeru, u slikarskom studiju i dvorcu Trakošćan, ovu novu odlučili smo vizualno oblikovati u eksterijeru predivnog vrta obitelji Radanović. Radna tema nove kampanje bila je "ponoć u vrtu", a na taj način smo dobili mistične, mjesečinom okupane fotografije s kojima sam iznimno ponosan jer su, kao i sve naše kampanje, rađene s mnogo strasti i entuzijazma te ih odlikuje vrhunska kvaliteta" - objasnio je Ivan Alduk.   

   


Vjenčane haljine u off bijeloj, vaniliji i boji slonove kosti u novoj kolekciji uparene su s bijelom, srebrnom i zlatnom bogatom čipkom te tankim remenjem u struku. Moderan prizvuk ove Alduk linije koja je lišena svih suvišnih i često kičastih detalja je osjetan i u samom stajlingu modela koji je decentan i ostavlja snažan dojam elegancije. Ručni rad, vezenje i aplicirani 3D detalji te čipka, uz najfinije tkanine, svaki model čine posebnim, modernim i prema reakciji klijentica, vrlo traženim.

"Fotografski rukopis Mare Milin vidljiv je i u ovoj kampanji i sa sobom nosi jednu melankoliju i poetičnost koju je ispred objektiva maestralno odradila Ana Laura Kapetanović. Model koji je svoju karijeru razvijao vani, a ponajviše u Parizu s vrhunskim dizajnerima, svojim profesionalnim ponašanjem naprosto je oduševio sve prisutne na setu, stoga vjerujem da će se Ana Laura sasvim sigurno pojaviti u još nekim Alduk projektima“ - izjavio je Ivan Alduk.Duge i raskošne vjenčane haljine prepoznatljivog Alduk dizajna odlikuju se svojom bezvremenošću jer su istovremeno i klasične i moderne, a svaka mladenka se u njima osjeća posebno, kako zbog samih modela tako i zbog izrade prema mjerama klijentice. 

Cijena Alduk vjenčanica prilagođena je domaćem tržištu, a nju, kao i ostale informacije možete saznati na Facebook pageu ALDUK.


   

IVAN ALDUK BRIDAL KAMPANJA


Fotografije: MARE MILIN

Asistent fotografkinje: MILAN KRKAČ

Model: ANA LAURA KAPETANOVIĆ ( Talia Models )

Šminka: MIHAELA DODIĆ

Frizura: KEUNE AKADEMIJA


Aktualne informacije možete pronaći na službenoj facebook stranici ALDUK.


Fotografije na ovoj stranici zaštićene su autorskim pravima i svako neovlašteno kopiranje ili distribuiranje bez znanja autora nije dozvoljeno.
Moglo bi vam se svidjeti
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužna je odlična...
Moje vjenčanje - Wedding Factory vas daruje
WEDDING FACTORY VAS DARUJE

Brand Wedding Factory daruje vam drvenu pločicu s natpisom „All you need is love“. Simpatična pločica može poslužiti kao zanimljiv rekvizit pri zaručničkom fotografiranju..
Moje vjenčanje - Malo o svadbenim notama
MALO O SVADBENIM NOTAMA

Nije prvi put da se lome koplja zbog glazbe na vjenčanju. Uvijek će netko „dobronamjeran“ mladencima sugerirati „kako moraju misliti na druge“, a većina mladenaca i želi ...
Moje vjenčanje - Ljubav kroz objektiv
LJUBAV KROZ OBJEKTIV

Svaki tjedan, prema odabiru Moje vjenčanje tima, izdvajamo jednu fotografiju kao najupečatljiviji zabilježeni trenutak. Za našu ovotjednu foto inspiraciju zaslužan je odličan...
Back To Top